Tijdelijke Jua Break
28/12/2010
Al enige maanden is het stil rondom de band Jua. Na de cd presentatie in april hebben de bandleden vlak voor de zomer hun laatste optredens gehad. De band is niet gestopt, maar verschillende factoren hebben de activiteiten van de band tijdelijk stilgelegd.

Een van de belangrijkste redenen van de stilte is dat zangeres Marjolein in blijde verwachting is van een tweeling. Eerder dit jaar werd bassist Dennis vader van zoon Gijs. Zo is de Jua Junior band al bijna compleet. Verder is gitarist Steven bezig met een zware studie, waardoor de muziek helaas vaak opzij geschoven moet worden.

De band verwacht in het voorjaar weer verder te gaan. Tot die tijd proberen de bandleden wel te repeteren of in ieder geval gezellige bandavondjes te plannen. Kortom, nog even geduld voor de comeback van Jua.
Pages 1  2  3  4  5  6  7  8 
No gigs scheduled