CD presentatie 'Global Colours'
19/04/2010
CD presentatie 'Global Colours'
Afgelopen donderdag presenteerde Jua haar nieuwe album 'Global Colours' in de Haagse Supermarkt. De avond werd georganiseerd door het Haags Pop Podium en gepresenteerd door Gerard vd IJssel. Hoewel de mensen door het lekkere lenteweer aan het begin van de avond buiten op de Grote Markt stonden, stroomde de zaal bij het eerste nummer van Jua meteen vol. Het uur werd gevuld met swingende rocknummers en gevoelige ballads met teksten in het Swahili, Frans en Engels. Naast de nummers van het album speelde Jua ook haar nieuwste nummers.

De mensen die als eerste het album kochten, kregen er een handige Jua Zonnebrandcreme bij. Ook werd er een album cadeau gedaan aan de winnaar van de prijsvraag: 'Welke tram stopt het meest dichtbij het Haags Pop Centrum?'. Een week lang konden Jua fans hun antwoord opsturen, waaruit één winnaar werd getrokken.

Het album 'Global Colours' bestaat uit vijf nummers:
Better Days (Engels)
Runaway (Engels)
Changer le Monde (Frans - Engels)
La Vie (Frans)
Rangi (Swahili - Frans - Engels)

Het album bevat zowel swingende als gevoelige nummers, met thema's als 'verbetering van toekomst', 'energie', en 'genieten van het leven'. Songs die bij de band Jua passen: 'Jua' betekent immers 'de zon' in het Swahili...
Pages 1  2  3  4  5  6  7  8 
No gigs scheduled